Cicle Arrels

Germans Martorell

Guardado en la sección: Conciertos

Experimentats instrumentistes de diversos instruments tradicionals: xeremies, flabiol i tamborino, flautes, guitarres, guitarró… percussions ètniques i tradicionals.
Els Germans Martorell, Pere Joan i Manel, porten tota la vida integrats dins el món de la música d’arrel tradicional. En aquest nou projecte, ofereixen un recital amb interpretacions de temes tradicionals i temes de composició pròpia.

Manel

Guardado en la sección: Conciertos11

Malgrat trobar-se a l’inici de la seva carrera musical, MANEL ja no són uns totals desconeguts en l’escena catalana. Des de la seva aparició a la llum pública ara fa un any i mig -quan van obtenir el Premi Joventut en el concurs de maquetes Sona9 2007- aquests quatre barcelonins van anar acumulant públic i reconeixement, gràcies a la xarxa i al boca-orella.
Finalment, l’aparició … Seguir leyendo »

Joan Miquel Oliver

Guardado en la sección: Conciertos

Compositor, lletrista i guitarrista d’Antònia Font, i responsable del debut literari més substantiu de 2008 El misteri de l’amor (Ed. Empúries), Joan Miquel Oliver és el més gran artista pop que ha donat la llengua catalana als darrers trenta anys.
Coneixíem la seva capacitat per explicar amb total naturalitat allò més inexplicable. També el seu enginy per aconseguir que el més quotidià sembli realment extraordinari. … Seguir leyendo »

Marah en el Auditori de Porreres – Gira Merry Fucking Christmas

Guardado en la sección: Fotos

Fotos del concierto que el grupo Marah ofreció en el Auditori de Porreres el 16 de diciembre de 2008, como parte de su gira Merry Fucking Christmas. Fotos por Sandra Almazán y Markus Klicker.

Germans Martorell en Lloseta – Cicle Arrels 2008

Guardado en la sección: Fotos

Galería de fotos del concierto de Pere Joan y Manel, Germans Martorell, el 8 de diciembre de 2008 en el Teatre Lloseta. Fotos por Victòria Pernía.

Fotos del concierto de Ron Sexsmith en el Teatre Lloseta

Guardado en la sección: Fotos

Ron Sexsmith presentó en Mallorca su nuevo disco Exit Strategy of the Soul el pasado 7 de diciembre, una actuación enmarcada dentro del ciclo Arrels 2008. Esta es nuestra galería de fotos de su concierto en el Teatre Lloseta. Fotos por Markus Klicker y Daniel Nabil.

Damien Jurado & Mark Kozelek (Arrels 2008)

Guardado en la sección: Fotos

Damien Jurado llegó a Mallorca para presentar su nuevo trabajo, el aplaudido “Caught In The Trees”, noveno álbum del estadounidense. Estas son las fotos de los conciertos que tanto Jurado como Mark Kozelek ofrecieron el 22 de noviembre de 2008 en el Teatre Lloseta, parte del programa del ciclo Arrels 2008. Fotos por Markus Klicker.

Micah P. Hinson en el Auditori de Porreres (Cicle Arrels 2008)

Guardado en la sección: Fotos

Micah P. Hinson volvió a Mallorca para presentar “Micah P. Hinson And The Red Empire Orchestra”, el tercer disco de su carrera. A continuación publicamos las fotos del concierto, que se celebró el día 15 de noviembre de 2008 en el Auditori de Porreres, enmarcado dentro del ciclo Arrels 2008. Fotos por Julio García y Ana Espina.