Concert “20 anys sense Guillem d’Efak” (Joan Martorell)

Dissabte 7 de març, 2015

Dissabte 7 de març, 2015

Apertura de portes 20.00 h

Joan Martorell i Fonart reprenen el projecte, Manual Inacabat, amb el títol de “20 anys sense Guillem d’Efak”. En aquest espectacle musical i poètic, Martorell fa un repàs als versos de d’Efak que més li han omplit de manera personal. Per tant, no necessàriament són els més coneguts.

Aquest recital són lletres plenes de música i música plena de lletres. Així era Guillem d’Efak, un polifacètic autor i artista que feia poemes que semblaven cançons i escrivia cançons amb ritme de poesia.

Es tracta d’un concert senzill, íntim, proper, que anirà del més transcendental al més banal, fent servir les paraules justes –com ho feia el mateix Guillem.

Des de l’admiració i “20 anys sense Guillem d’Efak” Joan Martorell compta amb la col·laboració de la intensa i vibrant veu de Marta Elka i la virtuosa guitarra de Toni Pastor i rapsoda de Neus Cortès, per fer gaudir aquest recital d’una nit plena de música i música plena de lletres.

També l’editorial Fonart IB Publishing ha reeditat el Manual Inacabat amb el nom de “Guillem d’Efak, Manual Inacabat (per anar per la vida)“, que inclou un CD + DVD amb els poemes musicats per Joan Martorell, entre ells, dos temes inèdits, Can Puigjaner i De set a nou.

Les entrades de l’Ajuntament de Muro, ESGOTADES
Les entrades de reserva enviant-nos un missatge¡¡¡ ESGOTADES.

 

CONCERT 20 ANYS SENSE GUILLEM D’EFAK (SENTIT PER JOAN MARTORELL)

  • Marta Elka, veu
  • Toni Pastor, guitarra
  • Joan Martorell, piano
  • Neus Cortés, rapsoda
#Follow us on Instagram